70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiril lõi kaasa 138 mängijat, kelle seas ka Tõnu Kõiv, Toomas Palover, Herli Olop, Mairold Millert ning Triobeti pokkerimänedžer, 2011. aasta Eesti pokkeripersooniks valitud Andres Burget.

Mäng vältas 11 ja pool tundi ning päädis pea tund aega kestnud esikohaduelliga Brita Jakobsoni ning Jaan Tammori vahel. Otsustavat ülekaalu ei suutnud saavutada kumbki, misjärel sõlmiti kokkulepe ning jagati auhinnaraha vastavalt punktide arvule. Tammor teenis 2261 ning Jakobson 2000 eurot; võitja selgitati aga avatud kaartidega ning fortuuna tahtel tuli selleks noor naismängija.

"Tunne on igatahes super," rõõmustas sõbralt turniiripileti saanud tartlanna, kelle senised mängukogemused piirnevad peamiselt pubipokkeriga. Eraldi tõstis neiu esile oma finaalivastast Tammorit. „Ehk oleksin pidanud ka ise lõpus rohkem agressiivsust näitama, sest Jaan oli ebamugav vastane ning ma tundsin, et ta on minust heads-upis üle. Kuid samas mulle meeldis Jaaniga finaallauas mängida, sest ta hoolitses selle eest, et väiksemad stäkid saaksid välja võetud."

Kiidusõnadega polnud kitsi ka Tammor. „Brita on väga hea mängija, ta oli äärmiselt visa ning nagu näha, viis visadus ka võiduni," kommenteeris mees.

8970-eurose auhinnafondiga turniiri kolmanda koha saavutas Kristjan Kivikas, kes teenis 1167 eurot. Tuntud pokkerimängijatest jõudsid finaallauda Meelis Vist, Madis Ormisson ja Priit Oja, kes hõivasid esikümne kolm viimast kohta.

Eelnevalt on naismängija võitnud Triobet Live pokkeriturniiri vaid ühel korral - eelmise aasta oktoobris. Tookord sõlmisid omavahelise kokkuleppe turniiri viis parimat ning ametliku võitjana läks kirja Marianna „pikkumy“ Bastamo nimi.

Triobet Live hooaja lõpetab 300-eurose osalustasuga No Limit Holdem finaalturniir 7. detsembril.