Väidete kohaselt oli Ameerika näitleja Maguire pidev osaline Beverly Hillsi viietärni hotellides korraldatud pokkeriõhtutel. Kaks korda nädalas toimunud 100 000-dollarise minimaalse osalustasuga pokkeri rahamängudes osalesid teiste prominentsete isikute seas ka Ben Affleck, Matt Damon ja Leonardo DiCaprio. Kuulsustest kubisevatel üritusel jagasid kaarte professionaalsed diilerid ning lisaks söögile-joogile oli võimalik mängu ajal saada ka massaaži.

Süüdistuste taga on tänaseks pettuste eest kümneks aastaks vangi mõistetud fondihaldur Bradley Ruderman, kes kaotas 2006.-2009. aastal neis pokkerimängudes väidetavalt üle 4 miljoni dollari, mille ta oli varastanud enda hallatavast investeerimisfondist.

Kohtule esitatud avalduse kohaselt ei ole Maguire'il ja teistel pokkeriõhtute võitjatel õigus rahale, mille Ruderman fondi investeerinutelt kõrvale pani.

Lisaks Maguirele peavad süüdimõistmise korral maksma 73 000 dollari väärtuses kahjutasu ka filmi The Notebook lavastaja Nick Cassavetes ja 445 00 dollari ulatuses Hollywoodi ärimees Alec Gores.