Võitjaks tuli 24-aastane Raigo Aasmaa, kes on Eesti üks tuntumaid pokkeriproffe.

70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniirist võttis osa 113 mängijat. Võistlusele lisas vürtsi sel aastal juba kolmandat korda toimunud kuulsuste duell, kus kohtusid omavahel lauljad Maarja-Liis Ilus ning Teele Viira. Eelnevalt oli Maarja-Liis alistanud sarnases võistluses jalgpallur Marko Kristali ning tantsutäht Mairold Millerti.

Sel korral langes ta paraku konkurentsist küll juba viiendal mängutasemel, kuid Teele Viira tõusis turniiri keskel liidrite hulka ning püsis kuni lõpuni esikoha konkurentsis. Viimaks tuli tal alla vanduda vaid Aasmaale ning teise koha saavutanud Andzei Salnikovile.

"Jee, ma olen kolmas," hõiskas Teele pärast turniiri lõppu, tunnistades et lauda istudes oli tema ainsaks eesmärgiks Maarja-Liis Ilusast kauem mängus püsida. "Ega ma rohkem lootnudki," sõnas telesaate „Eesti otsib superstaari“ neljanda hooaja finalist, kelle jaoks oli ainuüksi jõudmine finaallauda suureks üllatuseks.


Triobet Live’il teenitud auhinnaraha on küll Teele Viira seni suurim võit ühel pokkeriturniiril, kuid kaugeltki mitte ainuke kordaminek. 2012. aasta veebruaris saavutas ta koos Raigo Vakraga Eesti meistritiitli segapaarismängus.

Esikohaduellis Andzei Salnikovi alistanud Raigo Aasmaa tunnistas, et reede oli tema karjääri suurim miinuspäev internetipokkeris. „Kaotasin umbes 5700 eurot,“ kirjutas ainsa eestlasena maineka Euroopa pokkeriturnee (EPT) põhiturniiril esikolmikusse jõudnud tartlane oma blogis. „Viskasime seejärel sõbraga nalja, et nüüd tuleks minna nädalavahetusel Tallinnasse live-turniire mängima, et osagi kaotusest tagasi teenida.“

Edukas mäng tagas Aasmaale 2024 eurot auhinnaraha. „Mängisin korralikult ning suuri lollusi ei teinud. Võtan seda omamoodi treeninguna peatselt Las Vegases algavate turniiripokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) eel,“ sõnas nimekas pokkeriproff, kes jagas tunnustust ka oma finaalivastasele. Tasuta pokkeriturniiridelt Triobet Live’ile pääsenud Salnikov teenis 1305 eurot ning jäi samuti oma esitusega väga rahule.