Olympic Casinos korraldatud 70-eurose osalustasuga No Limit Holdem freezeout-turniiril osales 111 mängijat. Võistlus lõppes kolme parima vahel sõlmitud kokkuleppega, millega Vakra, Aimar Leesalu ning Raimo Reimann teenisid igaüks 1442 eurot. Võitja selgitati avatud kaartidega, kus õnn soosis Vakrat.

„Minu poolest oleks võinud ka lõpuni mängida,“ sõnas Vakra, kes ei ilmutanud 11 tundi kestnud pokkerilahingu järel vähimaidki väsimuse märke. „Tagantjärgi pole mul aga kahju, et kokkuleppe sõlmisime. Võita on ju alati hea!“ tundis suurtel pokkeriturniiridel hulgaliselt teisi kohti kogunud Vakra siirast heameelt.

Auhinnaraha jagus tosinale paremale. Tuntud tegijatest saavutas 2012. aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Lardo Leheste viienda ning mitmekordne vabariigi pokkerimeister Aleksandr Arutjunov kuuenda koha.

Tšempioniks tulnud Vakra on üks nimekamatest Eesti pokkerimängijatest, keda on kimbutanud suurturniiridel “igavese teise“ saatus. 2011. aastal kaotas ta Saku Suurhallis enam kui tuhande osalejaga Triobet Openi esikohaduellis Viktor Koplusele ning kuulus nii 2012. kui ka 2013. aastal Eesti meistrivõistluste tiimiturniiri hõbedasse meeskonda. 2015. aastal pidi Vakra aga leppima teise kohaga Eesti meistrivõistluste põhiturniiril.

Õnneks on mehe aastatepikkusesse live-mängija karjääri mahtunud ka mitmeid täistabamusi, nende hulgas 2012. aasta Eesti meistritiitel segapaarismängus. Vakra paariliseks oli mehe tollane elukaaslane, samuti turniiripokkeris silma paistnud Teele Viira.

Triobet Live naaseb Tallinnasse 3. juulil. Lisaks pealinnale toimub turniirisari juunis ka Võrus, Tartus, Otepääl ning Viljandis.