70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiril lõi kaasa 123 mängijat. Nimekate pokkeriässade vastu panid end proovile kümned hobimängijaid, kellest tuntuim oli lauljanna Maarja-Liis Ilus.

Finaallauani jõuti alles kella poole viieks varahommikul ning võitja selgus kaks tundi hiljem. Võrdselt seisult alanud esikohaduell Mati Soo ning Henri Käsperi vahel päädis jaotusega, kus mõlemad mängijad panid kõik oma allesjäänud punktid mängu enne ühiste kaartide avamist. Kuigi ässa ja kümne avanud Käsper omas jaotuse võitmiseks umbes 60%-list tõenäosust, tabas kuninga ja emandaga mänginud Soo flopis emandat ning võitis tänu sellele turniiri.

„Viimati mängisin ma Triobet Live pokkeriturniiril eelmise aasta novembris ning jäin esimesena finaallauast välja,“ rääkis õnnelik võitja. „Siis ma lubasin endale, et kui järgmine kord mängima tulen, lahkun võitjana!“

„Loomulikult oli finaalivastane Henri Käsper kõike muud kui lihtne oponent, kuid tema vastu mängimine andis mulle hea kogemuse ning usun, et mu mäng muutub tänu sellele vaid paremaks,“ jätkas Soo. „Mul õnnestus turniiri vältel ka mitmest teisest keerulisest olukorrast välja tulla. Päris finaallaua alguses oli mul kord vaid 13 600 punkti, mis ületas napilt suurt pimepanust. Ka tol korral „aitas“ just Käsper mind hädast välja.“

Esikohaga kaasnes 2317 eurot auhinnaraha. Henri Käsper teenis teise koha eest 1481 ning kolmandaks tulnud Korney Litvinov 1041 eurot. Neile järgnesid tuntud pokkerientusiast Priit Oja ning aprillikuise Triobet Live võitja Rait Saluri.