70-eurose osalustasuga No Limit Holdem freezeout-turniiril osales 73 mängijat, kelle seast tuli võitjaks valitsev Eesti pokkerimeister Ranno Sootla. Esikohaduell algas Sootla 2:1 eduseisul ning kuigi Millert avaldas visa vastupanu, ei õnnestunud tal mängu enda kasuks pöörata. Mehed teenisid vastavalt 1418 ning 906 eurot auhinnaraha.

"Triobet Live'i struktuur on mulle alati hästi sobinud," kiitis Millert pärast turniiri. "Otsisin vaikselt oma kohta ning õigel ajal toetas kaart ka. Mängisime lõpuni, sest võimaliku kokkuleppe sõlmimisest polnud kumbki huvitatud," kommenteeris tantsutäht.

Pokkeriturniiridel üle viie aasta osalenud Millert tuli 2012. aasta märtsis Triobet VIP meeskonna koosseisus võistkondlikuks Eesti pokkerimeistriks ning on teeninud ainuüksi Olympic Casinos toimunud pokkerivõistlustel ligikaudu 6000 eurot auhinnaraha.

Triobet Live'il võisteldi ka laupäeval, mil viidi läbi 100-eurose osalustasuga bounty-turniir. 45 mängija seast, kes tegid ühtekokku 62 sisseostu, krooniti võitjaks Eesti läbi aegade edukaim netimängija Andres Allsalu.

"Tulin Eesti meistrivõistluste eel live-mängu harjutama ning võib öelda, et vorm on ootuspärane," muigas 1342 eurot teeninud tšempion, kes demonstreeris äärmiselt tasakaalukat ja kindlakäelist pokkerit. "Minu jaoks pole vahet, kas mängin odavamal või kallimal turniiril, suhtun mängu ikka sama tõsiselt," kõlas Allsalu spordimehelik selgitus.

Turniiri järgmised kaks kohta kuulusid külalisvõistlejatele: teiseks tuli 908 eurot võitnud soomlane Aatu Kokko ning kolmandaks Kreekast pärit Renta Eline Kris Gatos, kes teenis 651 eurot. Lisaks premeeris Triobet nii reedese kui ka laupäevase võistluse kümmet parimat 100-euroste boonustega.

Järgmisel kuul toimuvate arvult 13. turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste tõttu Triobet Live turniire aprillis pealinnas ei korraldata. Turniirisari naaseb Tallinnasse 5. ning 6. mail, mil viiakse läbi 70-eurose osalustasuga No Limit Holdem freezeout- ning 100-eurose sisseostuga bounty-turniir.