Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) presidendi Marek Reinaasi sõnul võib meistrivõistluste kava võtta kokku hüüdlausega "Rohkem pokkerit!". "Turniiride valik on mitmekesisem ja struktuurid annavad osalejatele rohkelt mänguruumi oma paremuse tõestamiseks," selgitas Reinaas.

ETPFi ja Olympic Casino koostöös toimuvate vaid Eesti residentidele avatud meistrivõistluste raames peetakse tänavu kokku rekordiline arv turniire – üheksa tiitlivõistlust, üks madala osalustasuga meelelahutusturniir ning täiendavalt neli live kvalifikatsioonivõistlust.

2010. aasta pokkeri Eesti meistrivõistlustega võrreldes on programmi tehtud ka mitmeid muudatusi. Esmakordselt on kavas 1000-eurose osalustasuga nn High Roller turniir, tiitlivõistlus H.O.R.S.E mänguformaadis ning tšempionite turniir, kuhu on osalema kutsutud varasemad Eesti meistrid. Lisaks kahekordistatakse mullusega võrreldes 300-eurose osalustasuga põhiturniiril mängijate algne punktisumma 20 000 peale.

Vaata pokkeri Eesti IX meistrivõistluste täpset programmi Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni kodulehelt.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutasid viis pokkeriklubi 2010. aasta kevadel. ETPFi toetajateks on Olympic-Online, PokerStars ja Triobet.