Lisaks maailma populaarseimale pokkerimängule No Limit Texas Holdem, mida mängitakse nii tava-, 6-max kui heads-up formaadis, viiakse läbi turniirid Pot Limit Omaha, Pot Limit Omaha Hi-Lo ning Limit 7-Card Stud mängudes. Esimesed viis turniiri on on 55-, 1. juunil toimuv No Limit Holdem põhiturniir aga 110-eurose osalustasuga.

Kõikide 55-eurose osalustasuga turniiride kaks ning põhiturniiri viis parimat teenivad lisaauhinnana 300-eurose pileti selle aasta 3. augustil toimuvale Triobet Live 300 eriturniirile. Lisaks autasustatakse turniirivõitjaid karikaga, mis antakse üle 8. juunil toimuval pidulikul tseremoonial.

„Me oleme näinud aastate vältel Eesti, Läti ja Leedu pokkerimängijate aina suurenevat huvi selle festivali vastu ning ootame nüüdki pokkerimängijate aktiivset osavõttu,“ ütles Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Kindlasti tõstavad osalemiseks motivatsiooni ka väärtuslikud lisaauhinnad.“

2006. aastal alguse saanud Balti meistrivõistlused on olnud kohalike mängijate seas alati üheks populaarseimaks ning suurimate lisaauhindadega turniirifestivaliks internetis. Viimati toimunud tiitlivõistlustel oli konkurentsitult edukaim riik Eesti, kuhu tuli seitsmest võimalikust turniirivõidust viis.