Iga eelvõistluse üheksa paremat pääsevad pühapäeval toimuvasse finaali, mille võitjat ootab 65 000-kroonine EPT Tallinna supervõistluse pilet.

Turniiridel osalemiseks tuleb www.pokerstars.net lehelt alla laadida tasuta pokkeritarkvara, luua endale PokerStarsi kasutajakonto ja logida end sellega mängukeskkonda sisse.

Delfi freerollile registreerimiseks vali PokerStarsi keskkonnast vastavalt keelele kas 'Turniir' ja 'Piirkondlik' või 'Tourney' ja 'Regional' ning ava loetelust turniir nimega 'Delfi EPT freeroll'. Avanenud turniiriaknas vajuta lihtsalt Registreeru' või 'Register' ja sisesta salasõna "delfisuvi" (ilma jutumärkideta). Võistlustele registreerimine algab 2 tundi enne nende algust.

Esmaspäevast reedeni toimuvatel eelvõistlustel läheb lisaks finaalikohtadele iga  päev jagamisele ka ligi 8000 krooni eest rahalisi auhindu.

Viie päeva jooksul toimuvatelt eelvõistlustelt pääsevad pühapäeval, 8. augustil kell 21 algavasse finaali kokku 45 Delfi lugejat. Finaali võitja teenib pääsme Euroopa pokkeriturnee Tallinna etapi põhiturniirile, mille väärtus on 4250 eurot ehk ligi 65 000 krooni.

Finaalis teiseks ja kolmandaks tulnut ootab ees 1100-kroonine pääse kord kuus Tallinnas toimuvale PokerStars Live pokkeriturniirile.

Turniiridel osalemiseks peab mängija olema vähemalt 21 aastat vana.

PokerStarsi poolt spondeeritud Euroopa Pokkeriturnee on maailma suurim pokkeriturnee nii mängijate arvu kui auhinnafondi suuruse poolest. EPT viimase, 6. hooaja auhinnafond oli kokku enam kui 875 miljonit krooni ning turnee uus, 7.  hooaeg saab avalöögi justnimelt Tallinnas juba järgmise nädala kolmapäeval, 11. augustil.