Kokku osales Tallinna turniiril üle 1000 mängija ning tegemist oli kireva seltskonnaga, kus noorim osaleja istus lauda oma 21. sünnipäeval, vanim oli 70-aastane ning mängijate keskmiseks vanuseks jäi 29 eluaastat.

Ligi 70 protsenti mängijatest olid eestlased, kuid kohal oli ka tublisti lätlasi ja leedulasi ning Soome ja Poola mängijaid. Turniirile registreerus 92 ning osales reaalselt 69 naismängijat. Kaheksa neist jõudsid auhinnarahadesse ja kaks viimase päevani, mis andis tunnistust naiste pokkeri jätkuvast arengust.

Turniirist võtsid osa tantsutähed Mairold Millert ja Liina Vahter, korvpallurid Martin Müürsepp ja Tarmo Kikerpill, poliitik Rainer Vakra, rate.ee looja  Andrei Korobeinik, korvpallitreenerid Aivar Kuusmaa ja Indrek Visnapuu. Viimastest pälvis parima tulemuse Tartu Ülikool Rocki peatreener Indrek Visnapuu, kes saavutas auhinnalise 68. koha. 



Aasta külastajate arvu rekordi püstitas ka Hollywoodi ööklubi, kus toimus turniiri ametlik afterparty – pidutsema oli tulnud enam kui 1100 inimest. Meeleolukal sündmusel astusid üles trummiduo Apple Cherry Punch, laulja Tanja Mihhailova, kaunid tantsutüdrukud ja paljud teised.
 
Kõike seda vahendab täna õhtul kell 23.20 Kanal2 eetrisse jõudev erisaade pealkirjaga „Kolossaalne pokkerifestival Tallinnas“.