1100-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiri esikohta püüdis 35 mängijat, kellest enamuse moodustasid Eesti pokkeriprofid. Võistluse kolm parimat sõlmisid omavahel kokkuleppe ning jagasid esikolmiku auhinnaraha vastavalt jooksvale punktiseisule. Mäng jätkus 1250 euro ning klaasikunstnik Eeva Käsperi poolt valmistatud võidukarika nimel.

Peatselt pärast kokkuleppe sõlmimist langes konkurentsist Kaido Koorits, jättes omavahel võistlema noored pokkeriprofid Kaspar Seina ning Matthias Tikerpe. Esikohaduelli alguses 3:1 juhtinud Sein eduseisu käest ei andnud.

„Matthias on tegelikult minu õpetaja,“ poetas umbes aasta elukutselise pokkerimängija leiba maitsnud Sein tagasihoidlikult. Turniiri üldist taset väga tugevaks hinnanud Seina senine parim saavutus oli selleaastaste Eesti meistrivõistluste põhiturniiri kümnes koht.

„Jäin teise kohaga rahule, “ tõdes ainuüksi live-turniiridel üle saja tuhande euro auhinnaraha teeninud Tikerpe. „Kokkuleppe sõlmimine oli mõistlik, sest kõik olid tugevad mängijad ning lõpuks ju ikkagi oma poiss võitis,“ lisas Tikerpe.

Sein lahkus turniirilt 10 711 euroga, Tikerpe sai 7 432 ning Koorits 8 107 eurot. Kokku jagus auhinnaraha kuuele parimale, kelle hulka ei mahtunud kahjuks ükski turniiril osalenud kolmest Eesti koondise ning korvpalliklubi Tartu Ülikool/Rock mängijast.

Kui Triobeti spordiennustuse poolt korvpalluritest parimaks peetud Gert Dorbek langes konkurentsist juba neljandal mängutasemel ning Janar Talts pidas vastu napp kaks tundi kauem, siis Tanel Sokk mängis avapäeva peaaegu lõpuni ning sai üldkokkuvõttes 13. koha.

„See oli vägev kogemus ning tuleb tunnistada, et ka päris väsitav,“ kommenteeris Sokk, kes oli mõnda aega oma laua liider ning elimineeris muuhulgas turniirilt Eesti läbi aegade edukaima pokkerimängija Madis Müüri. „Eelkõige nõuab pokker head vaimset vastupidavust, kuid ka füüsiliselt tuleb suuta pikka aega sundasendis olla,“ tõdes Sokk.