Neljapäeval Reval Park Hotel & Casinos alanud 500-eurose osalustasuga Triobeti Superweekend koosnes kahest mängupäevast, millest esimene viidi osalejate suure hulga tõttu läbi kahes alagrupis. Teist mängupäeva alustas 54 parimat, kellest jõudsid auhinnarahadeni täpselt pooled.

Sarnaselt eelmisele, 2011. aasta novembris toimunud Superweekendile, tuli ka sel korral võitjaks taanlane. Kuue riigi esindajatest koosnenud finaallauas pani oma paremuse maksma Jes Bondo, kes võitis 29 000 eurot. Talle järgnesid Göran Enström Rootsist ning Teemu Pulkkinen Soomest, kes teenisid vastavalt 19 200 ning 13 650 eurot auhinnaraha.

Superweekendil lõi kaasa ka 27 Eesti pokkerimängijat, kellest nimekaimad on Andres Allsalu, Madis Erit ja Vallo Maidla. Kahjuks ei jõudnud keegi neist finaallauda ning parima saavutuse eest kandis hoolt hoopis muusikust pokkerientusiast Andrei Ozdoba, kes kasseeris 19. koha eest 1050 eurot.

Eelmise aasta novembris toimunud Superweekendil saavutasid kaksikvõidu taanlased Morten Erlandsen ja Pernille Ravn. Tookord lõi kaasa 160 pokkerimängijat ning finaallauda jõudis kaks eestlast.

"Aina suuremat populaarsust koguv Superweekend kinnitas järjekordselt kanda ühe tähtsaima pokkeriturniirina Baltikumis, tuues Eestisse üle kahesaja välismängija," rõõmustas Triobeti juht Veiko Krünberg. "Loodame väga, et järgmisel analoogsel suurturniiril suudavad eestlased viimaks võidu koju jätta."

Alates sellest aastast toimub Superweekend ka internetis. Järgmine turniirifestival viiakse läbi 24.-26. augustini ning Triobet lisab selle auhinnafondile 18 000 euro väärtuses pakette novembris toimuvale Tallinn Superweekend’ile.