Oma osalemist turniiril on kinnitanud ka näitlejad Don Cheadle, Danny Masterson, Rob Schneider, Marlon Wayans, Mekhi Phifer, telesarjast Seinfeld tuntud Jason Alexander, koomikud Brad Garrett, Cedric "The Entertainer", Simpsonite sarjaga kuulsust kogunud häälekunstnik Hank Azaria ning nimekas tele- ja raadiosaadete juht Montel Williams.

Ühtlasi on võistlustulle lubanud astuda näitlejannad Sarah Silverman, Cheryl Hines ja Tia Carrere.

Sportlastest võtavad turniirist osa Ameerika jalgpalli legend Herschel Walker ning endised ja praegused nimekad NBA korvpallurid Charles Barkley, Kenny Smith, Reggie Miller, Jason Kidd ja Shawn Marion.

Darfuri tragöödiale tähelepanu osutamiseks ja kannatanutele toetuste kogumiseks on professionaalsetest pokkerimängijatest turniirile registreerunud näiteks Howard Lederer, Andy Bloch, Erik Seidel ja Phil Hellmuth.

Iga-aastane Las Vegase suurim heategevuslik pokkeriturniir toimub 2. juulil ehk vaid päev enne pokkeri MMi põhiturniiri algust.

Sudaanis Darfuri humanitaarkriisis kannatanute toetuseks korraldatava No-Limit Hold'em turniiri osalustasu on 5000 dollarit ehk ligi 56 000 krooni.

Kõigil huvilistel on võimalik võistlusel osaleda, lisaks heategevuslikule eesmärgile võtta mõõtu tõeliste maailma staaridega ning võib-olla teenida ka miljonitesse kroonidesse jääv auhinnaraha.

Möödunud aastal koguti turniiriga Aafrika toetuseks üle 5 miljoni krooni, kusjuures paljud auhinnarahadesse tulnud osalejad nõustusid annetama ka poole oma võidust heategevuseks.

Eelmisel aastal võitjaks tulnud professionaalne pokkerimängija John Hennigan annetas heategevuseks aga lausa 100% oma ligi 2 miljoni krooni suurusest auhinnarahast, niisamuti tegi ka
teiseks tulnud Michael DeGusta ja turniiril edukalt esinenud Ray Romano, Casey Affleck ja Phil Hellmuth.

Kui Las Vegases korraldatakse Ante Up For Africa heategevusturniiri juba kolmandat aastat järjest, siis tänavu aprillis kogunesid kümned kuulsused Aafrika toetuseks pokkerit mängima esmakordselt ka Euroopasse.

Monte Carlos toimunud nädalapikkuse Euroopa pokkeri karikavõistluste finaali ehk
PokerStars European Poker Touri raames koguti Darfuri kriisiga võitlemiseks üle 2,5 miljoni krooni.