361 mängijaga suurturniiri võitja Lamb teenis auhinnarahana 814 436 dollarit ning oma esimese WSOP tiitlivõitu tähistava kuldse käevõru.

Lamb juhtis turniiri, kui 38 mängijat läksid turniiri kolmandasse võistluspäeva. Pärast kümnetunnist mängu oli ta jällegi liider, kui võistlustulle oli jäänud veel kõigest neli mängijat.

Eile peetud lõpuheitluses võttis Lamb esmalt turniirilt välja Christopher Kingi, kes teenis neljanda koha eest 273 575 dollarit. Agressiivse mängustiiliga soomlane Sami “LarsLuzak” Kelopuro suutis seejärel läbi John Simpley duubeldada ning mõned käed hiljem briti mängija ka turniirilt elimineerida. Simpley viis kolmanda koha eest koju 369 575 dollarit ning algas Kelopuro ja Lambi vaheline lõpuduell.

Esialgu oli jämedam ots Lambil, juhtides 6,65 miljoni punktiga Kelopuro 4,18 miljoni vastu. Lamb suutis kiiresti kasvatada oma skoori 7 miljonini, kui soomlane seisu võrdsustas ning isegi korraks juhtima läks. Hetk hiljem, turniiri viimase käe ajaks, oli liidripositsioon taas Lambi käes.

Kelopurol oli käes

ning Lambil
.

Turniks

oli Kelopurol kaks ülemist paari Lambi väikse mastiostu ja rea võimaluste vastu. Lamb pani check-raise'iga Kelopuro vastu kõik oma nupud sisse ning soomlane maksis panuse kinni, olles 60-40 favoriit.

River

lõpetas aga Lambi rea ning jättis soomlase teise kohaga, mille eest oli ette nähtud 503 173 dollarit auhinnaraha.