Arvatakse, et nimeka USA pokkeripreili Annie Duke'i üheks lahkumise põhjuseks on asjaolu, et ta ei saa läbi UB pokkeritoa uue juhtkonnaga. Duke teatas oma blogis napisõnaliselt: "See on kurb, kuid ma olen otsustanud lahkuda UBst. Mul on UB kohta ainult häid asju öelda." Ta lisas, et lahkub UBst erialastel ja isiklikel põhjustel, täpsustades vaid seda, et soovib süveneda uutesse ärivõimalustesse. Väidetavalt oli Duke lõppenud aastal UBga seotud ilma formaalse lepinguta.

Vaid mõni hetk hiljem pärast Duke lahkumise uudist anti teada ka 11 WSOP ehk pokkeri MMi tiitlivõiduga Phil Hellmuthi lahkumisest UBst. Oma blogis ütles Hellmuth, et see soov oli vastastikune ning usub, et see on õige otsus nii talle kui ka ümber bränditud UBle.

Hellmuth oli seotud UltimateBet (tänaseks lihtsalt UB) pokkeritoaga juba selle ülesehitamise ajast ning kogu pokkeritoa imago kujundatigi algselt suuresti just tema vastuolulise isiku põhjal. 2008. aastal puhkes UltimateBet pokkeritoas pettuse skandaal, millele järgnes kiire liitumine Absolute Poker pokkeritoaga ja ühise CEREUS pokkerivõrgustiku loomine.

Tuleviku plaanide osas viitas pokkerituba, et nende uus profimeeskond saab olema täis noori ja agressiivseid tegijaid, kellega tänane kirglik netipokkeri mängija saab samastuda. Arvatakse, et praegune otsus loobuda mõlemast reklaaminäost on pigem rahaline otsus kui midagi muud.