Kandidaatide nimekiri koostati kahes etapis, millest esimeses oli kõigil huvilistel võimalik üles seada oma lemmik ning teises etapis vaatas esitatud nimekirja üle vastav kontrollnõukogu.

Kuulsuste Halli vastu võtmiseks peab kandidaat olema mänginud pokkerit tunnustatud konkurentidega, olema esitamise ajaks vähemalt 40 aastat vana, mänginud pokkerit kõrgetel limiitidel ning olnud stabiilselt edukas. Pokkeri Kuulsuste Halli liikmeks on võimalik esitada ka isikuid, kes on panustanud pokkerimängu pikaajalisse ja positiivsesse kasvu ning edusse.

Pokkeri Kuulsuste Halli valitakse tänavu üks kuni kaks kandidaati ning otsus tehakse teatavaks pokkeri MMi põhiturniiri finaalvõistluse raames 8. novembril.

Kandidaadid:

Live-turniiridel 4,2 miljonit dollarit teeninud Annie Duke kuulub naismängijate enimteeninute edetabelis kolmandale kohale. Tema suurimate saavutuste hulka kuuluvad pokkeri MMi ja National Heads-Up Poker Chapmionshipi tiitlivõit. Hetkel on ta Epic Poker League nõukogu liige.

Barry Greensteini nime on viimasel paaril aastakümnel mainitud järjepidevalt pokkeri eliidi nimekirjas. Mitmete heategevuseks tehtud annetuste tõttu on ta tuntud ka kui "pokkeri Robin Hood". Greenstein on osalenud suurimates pokkeri rahamängudes ning teeninud enam kui 7,5 miljonit dollarit live-turniiridel, olles võitnud kolm pokkeri MMi tiitlit ja ühe maailma pokkeriturnee tiitli.

Kahekordsel pokkeri MMi tiitlivõitjal Jennifer Harman-Traniellol on 26 pokkeri MMi auhinnalist kohta ning on teeninud live-turniiridega 2,6 miljonit dollarit. Lisaks sellele peetakse teda üheks parimaks pokkeri rahalaudade naismängijaks.

Pokkeri "esimene leedi" Linda Johnson on tugevalt mõjutanud valdkonda viimase 30 aasta jooksul. Ta on mänginud elukutselisena Las Vegases, võitnud pokkeri MMi tiitli, arendanud kirjastajana CardPlayer ajakirja üheks usaldusväärseimaks pokkeriteemaliseks väljaandeks, olnud Turniiridirektorite Assotsiatsiooni kaasrajaja, kirjutanud mitmeid raamatuid ja andnud lugematul arvul seminare ning valiti 2008. aastal naispokkerimängijate Kuulsuste Halli liikmeks.

John Juanda on jõudnud pokkeri MMil auhinnalisele kohale 57 korda, millest viiel korral võitnud tiitli. Ta on teeninud live-turniiridega 11,8 miljonit dollarit ning omab ühe tugevaima pokkeri rahalaua mängija mainet.

Marcel Luske on teeninud ligi 4 miljonit dollarit live-turniiridega, sealhulgas jõudnud seitsmel korral pokkeri MMi finaallauda ning aidanud standardiseerida pokkeriturniiride protseduure, luues rahvusvahelise pokkerireeglistiku.

Jack McClelland on turniiridirektorina töötanud pokkeri MMil ja maailma pokkeriturneel. Tänavu töötab ta Bellagios, kus jätkab mängu ja kogukonna arendamist Las Vegases.

Tom McEvoy on olnud Kuulsuste Halli kandidaat viimased paar aastat. Ta on esimene mängija, kes teenis satelliidilt pääsme pokkeri MMi põhiturniirile ja võitis tiitli. Kokku on tal neli pokkeri MMi tiitlit ning ta on teeninud live-turniiridega kokku 2,9 miljonit dollarit. Lisaks on ta kirjutanud mitmeid pokkeriraamatuid.

11,4 miljonit live-turniiridega teeninud Scott Nguyen on võitnud maailma pokkeriturnee ja viis pokkeri MMi tiitlit. Pokkerimaailma üks karismaatilisemaid tegelasi on esitatud Kuulsuste Halli kandidaadiks teist aastat järjest.

Huckleberry Seed on teeninud live-turniiridega 7,2 miljonit dollarit, olles võitnud neli pokkeri MMi ja ühe National Heads-Up Poker Championship tiitli.