Esmaspäeva hommikust teisipäeva pärastlõunani teenis Isildur1 tervelt 13,5 miljonit krooni, teatab
.

Viktor Blom veetis esmaspäeva pärastlõuna pot limit omaha laudades, kus mängis mitmete tuntud pokkeristaaridega. See oli Isildur1 jaoks kasulik sessioon, kust ta lahkus pisut alla kolme miljoni krooni suuruse võiduga.

Sealt lülitus Isildur1 no-limit hold'emi kaheksasse lauda, et pidada matš Haxtoniga. Haxton, keda peetakse üheks parimaks heads-up no-limit hold'em online mängijaks, kergendas Isildur1 kukrut nelja tunniga miljoni krooni võrra.

Edasi võttis Blom ette Justin Bonomo. Järgnevad kaks ja pool tundi kujunesid viimase jaoks tõeliseks veresaunaks, mille käigus röövis Blom temalt vaid 2000 käe jooksul 6,5 miljonit krooni. Hiljem kirjutas Bonomo Twitteris, et kavatseb lähitulevikus Blomilt revanšši nõuda.

Isildur1 soov laudades "lammutada" jätkus teisipäeva hommikul. Ta alustas päeva Soome tippmängija Ilari Sahamiehega, kasseerides paari tunniga veel kaks miljonit krooni. Edasi mängis Isildur1 selliste nimekate professionaalidega nagu Tom Dwan, Aleksander Kostritsõn, Brian Hastings (kes ta detsembris täielikult põrmustas), Jani Vilmunen, Di Dang ja Gus Hansen.

Tom Dwan oli ilmselgelt huvitatud võimalusest teenida tagasi midagi sellest 57 miljonist kroonist, mis ta sügisel Blomile kaotas. Ometi pigistas Isildur1 seegi kord Dwanist viimase, mis võtta andis, võites temalt lõpuks 2,5 miljonit krooni.

Viktor Blom on noor Rootsi pokkerimängija, kes ilmus komeedina novembris high-stakes internetipokkerisse Isildur1 nime all ning võitis üliagressiivse mängustiiliga maailma tippmängijatelt kümnetesse miljonitesse kroonidesse küündivaid summasid.

Pea kuu aega ei teatud, kes ta tegelikult on. Detsembris alguses kandis ta ränki kaotusi, kadudes areenilt sama kiiresti kui ilmus.