Seitsmel laual mängitud jõuluturniir viidi läbi Win the Button Mix-Up No Limit Holdem formaadis 20-minutiliste tasemete ning 15 000 stardipunktiga. Esimese 200 minuti jooksul tehti ka 18 teistkordset sisseostu (re-entry), mis kergitas võistluse auhinnafondi 3800 euroni.

Turniiril osalesid nii Pärnu pokkerientusiastid kui ka külalised mujalt Eestist. Teiste seas konkureerisid võistluse esikohale nimekas netiproff Matthias Tikerpe, Eesti pokkerimeistrid Meelis Ahman, Raigo Vakra, Veljo Raun ja Piret Riipus ning kohalikud ässad eesotsas Priit Hansalu ning Taavi Allsaluga.

Kümme tundi väldanud turniiri kolm parimat sõlmisid omavahelise kokkuleppe, jagades auhinnaraha vastavalt punktide arvule. Nii teenisid Konstantin Marks ning Piret Uibu 800, Tauno Värk aga 972 eurot. Mäng jätkus karika nimel, mille võitis Pärnu Turniiripokkeri Klubi aasta aktiivseimaks mängijaks tituleeritud Marks. Teise kohaga lahkus Värk ning kolmandaks tuli kaheksast õrnemast soost mängijast kõige edukamalt esinenud Uibu.

Oodatult külastas aastalõputurniiri ka kaks mängijatele kinke jaganud jõuluvana. Meelelahutust pakkusid Pizzahunt ning Kapten Morgan, kes viisid läbi mitmesuguseid mänge. Piduliku dress-code'iga üritusel toimus ka mitmesuguseid loosimisi, jagati suupisteid ja tervitusjooke ning pakuti naistele kuni südaööni tasuta vahuveini. Samuti peeti meeles Pärnu Turniiripokkeri Klubi edukamaid mängijaid.

"2015. aastal sai Pärnu kasiinost suurim regulaarsete pokkeriturniiride läbiviija väljaspool pealinna. Mõistagi oleme uue mängijate arvu rekordi püstitamise üle väga uhked ning loodame jätkata sama edukalt ka järgmisel aastal," kommenteeris Casino Grand Prix turundusjuht Ainar Tandre. "Eelkõige soovime aga tänada Pärnu Turniiripokkeri Klubi eesotsas Andrus Siimuga ning kõiki turniiridel osalenud pokkerisõpru, soovides neile head vana aasta lõppu," lisas Tandre.