55-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiril lõid kaasa mitmed Eesti tippmängijad eesotsas Runnar Lindepuu, Aleksandr Kupermani ja Kaur Mägiga. Ajaloolise võidu saavutas tartlane Rait "Kingkongas Kotletas" Saluri, kellest sai ühtlasi esimene pokkerimängija, kes suutnud võita Triobet Live nii Tallinnas kui Tartus. Kui selle aasta aprillis 130 mängija konkurentsis saavutatud Triobet Live esikoht pealinnas tõi Salurile sisse 2253 eurot, siis 24 osalejaga Tartu turniiri võiduga kaasnes 480 eurot auhinnaraha.

Esikohaduellis alistas Saluri tuntud Tartu pokkeriprofi Sven Reimaa, kes teenis 360 eurot. Neile järgnesid Antti Asi (240 eurot) ning Margus Viipsi (120 eurot). Lisaks sellele premeeris Triobeti pokkerituba nelja parimat 50 euroga.

Triobet Live Tartu läheb Eesti turniiripokkeri ajalukku esimese väljaspool kasiinot korraldatava regulaarse pokkeriturniiriga, millel on rahaline sisseost. Kuigi Triobeti eestvedamisel viiakse regulaarseid pokkeriturniire läbi ka teistes Eesti linnades, on nendel osalemine tasuta ning auhinnad sponsoreeritud Triobeti poolt.

„Soovime, et ka Lõuna-Eesti pokkerisõbrad saaksid mugavalt mängida meie populaarseimal live-turniiril, “ kinnitas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Triobet Live Tartu, mille korraldamisel aitab meid kohalik pokkerientusiast Tarmo Pikk, on mitmes mõttes unikaalne ettevõtmine. Olen üsna kindel, et järgmine turniir, mille toimumist kavandame oktoobriks, müüakse välja.“