WSOP võistluste raames toimub 62 pokkeriturniiri. Raigo Aasmaa kavatseb mängida 5 kuni 10 turniiril, mille sisseostud jäävad 400-1600 USA dollari vahele. “Kuna üldine tase on seal Euroopa pokkeriturniiridega võrreldes mõõdukas, siis usun, et hea mängu puhul on mu šansid päris kõrged,” ütles Olympic-Online profimeeskonna liige Raigo Aasmaa.

Aasmaa plaanib jääda Las Vegasesse kuni 2. juulini, kuid eduka mängu korral ei välista ta reisi pikendamist kahe nädala võrra. Eelmise aasta Pokkeri MM-il osutus edukaimaks eestlaseks just Raigo, kes neljast alustanud eestlasest jõudis ainsana põhiturniiri teise päeva, kuid kahjuks pidi ka tema ebasoodsa kaardijooksu tõttu turniiri lõpetama.

“Esimene Las Vegase kogemus oli võrratu! Mullu hilissügisest alates mõtlesin juba iga päev Las Vegase elu ja melu peale. Detsembris tegin endale ja elukaaslasele jõulukingi ning ostsin lennupiletid. See linn on mulle mõeldud!” – ütles Aasmaa enne Las Vegasesse minekut.

Olympic-Online kasiinooperatsioonide juhi Priit Pajumaa sõnul, näitab Raigo Aasmaa igal aastal oma mängus eeskujulikku taset ning tema pagasis on juba mitu mainekat mängutiitlit. “Kindlasti tahab ta saada ka esimeseks eestlaseks, kes WSOP põhiturniiril rahalise võiduni jõuab ning selleks on tal kõik eeldused olemas. Kui ta mõnel esimesel turniiril väga hea tulemuse teeb, võime teda näha ka $10’000 osalustasuga põhiturniiril. Hoiame pöialt Olympic-Online profitiimi ühele säravaimale staarile!” lisas Pajumaa.

WSOP toimub tänavu 29. maist 15. juulini Las Vegases Rio All-Suite Hotel and Casinos. Selle aasta turniiril mängitakse rekordarv laudade taga – kokku on mängijatele paigaldatud 480 pokkerilauda, mis on suurim arv võistluste ajaloos. Turniir, mille summaarne auhinnafond ületab 222 miljonit USA dollarit, toimub sel aastal 44. korda.

WSOP meistritiitlit kaitseb tänavu eelmise aasta põhiturniiri võitja Greg Merson USA-st, kes teenis toona tiitlile lisaks 8,5 miljonit dollarit. Kokku osales eelmise aasta 61 erineval võistlusel umbes 75 tuhat inimest 101 riigist.