Reedel alanud 900-eurose osalustasuga võistkondlikul Nordic Aces pokkeriturniiril lõi kaasa 22 neljaliikmelist meeskonda, kellest jõudis pühapäevasesse finaali kaheksa parimat. Mängiti No Limit Holdem ning Pot Limit Omaha mänguformaadis.

Nii eelringis kui ka finaalis osutus kindlalt parimaks Rootsi meeskond Faxepoker, kes teenis 10 000 eurot auhinnaraha. Pjedestaali madalamad astmed hõivasid Kokkola Soomest (4800 eurot) ning ainsa Eesti võistkonnana esikolmikusse jõudnud PokerNews.ee (2800 eurot), kes mängis koosseisus Imre Leibold, Heiki Laja, Ermo Kosk ja Meelis Vist.

"Asjaolu, et turniir toimus kahes mänguformaadis, lisas sellele tublisti põnevust," kiitis meeskonna kapten Leibold, kes jäi pokkerifestivali atmosfääri ning korraldusega väga rahule.

Laupäeval viidi festivali raames läbi individuaalne 350-eurose osalustasuga maratonturniir Tallinn All-in, mis vältas 17 tundi. 65 osalejaga turniiri hiline registreerumine oli avatud koguni 14 tundi, kuigi kõige hilisemad liitujad pidid arvestama, et nende algstäkk koosnes sel hetkel vaid viiest suurest pimepanusest.

Turniiri esikohta jagasid Johan Ledenius ning viimasel minutil mänguga liitunud Ida Lundholm, kes teenisid vastavalt 6488 ning 4306 eurot. Ka kolmas koht läks Rootsi, mille saavutas 3234 eurot võitnud Jojje Bretti. Eestlasi jõudis auhinnasaajate hulka kaks: Ledeniuselt ohtralt kiidusõnu pälvinud Mauri Dorbek oli neljas ning Piret Sokmann viies.

"Nädalavahetus Tallinnas möödus suurepäraselt ning mul on väga hea meel, et mängijad jäid üritusega rahule," rõõmustas turniiri korraldaja Martin „Franke“ von Zweigbergk, tänades kõiki pokkerifestivalil osalenuid ning partnereid, kelleks olid Bet24, ComeOn, GoalWin, NordicBet, Olympic Casino, Paf, Tallink ja Triobet. "Kuigi eestlastel ei õnnestunud seekord tšempioniks tulla, andis nende võitlusvaim ning head mänguoskused tunnistust, et järgmisel aastal muutub tiitlite kaitsmine Rootsi mängijatele väga raskeks."