Finaallauda liidrina alustanud Hämälainen oma eduseisu käest ei andnud ning kuigi tartlane Priit Herja avaldas esikohaduellis visa vastupanu, jäeti võistluse esikoht Puhjasse. „Nüüd võivad kõik Piilu baari külastajad karikat imetlemas käia,“ naljatles õnnelik tšempion, kes mängis elus esmakordselt rahalise sisseostuga pokkeriturniiril.

Esikohaga kaasnes 430 eurot auhinnaraha. Teiseks tulnud Herja teenis 270 ning kolmanda koha saanud Mikko Siilivask 240 eurot. Teiste seas võtsid turniirist osa ka 2012. aasta Eesti naistemeister Ave Lepik, valitsev Tartu pokkeritšempion Mati Soo ning äsja Pot Limit Omahas Saaremaa meistriks tulnud viljandlane Janno Jerlakas, kellest kahjuks keegi finaallauda ei jõudnud.

"Pärast edukaid Tartumaa meistrivõistlusi alustame Puhjas iganädalaste pubiturniiride korraldamist, millel osalemine on kõikidele huvilistele tasuta," kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. "Ühtlasi jätkame pubiturniiride korraldamist ka mujal Eestis, kutsudes osalema kõiki huvilisi, kes soovivad oma mänguoskused vabas õhkkonnas proovile panna.“

Triobeti pubipokker on iseäranis populaarne Tartus, Viljandis ja Pärnus. „Läbi sealsete tasuta turniiride on mitmed tänased Eesti tippmängijad pannud aluse oma praegusele karjäärile,“ kinnitas Burget ning lubas, et Triobet premeerib parimaid mängijaid väärtuslike auhindadega. „Selle hooaja Eesti parim pubimängija teenib 2000-eurose paketi 2014. aasta turniiripokkeri Eesti meistrivõistlustele,” toonitas Burget.