Seni peamiselt pokkeri rahamängudele spetsialiseerunud Türner jätkab enda sõnul ka Team Pro liikmena Olympic-Online'is mängimist valdavalt Texas Hold'emi rahalaudades. "Olympic-Online on arenenud kiiresti vägagi mitmekülgseks pokkeritoaks iPokeri võrgustikus, kus on minu jaoks korralik valik mänguvõimalusi," selgitas Türner ja lisas muiates: "Eks seal tundub olema ka omajagu toredaid vastaseid."

"Team Pro liikmestaatus on minu jaoks korralik tunnustus ja samaaegselt tubli väljakutse, kuna uuest aastast on mul kindel soov teha senisest rohkem kaasa ka suurematel turniiridel nii Eestis kui välismaal," kinnitas Euroopa pokkeriturnee põhiturniiri kogemusega Türner, kelle sõnul tuleb uuel aastal Olympic-Online'is kindlasti rohkelt kampaaniaid just Eesti mängijatele.

Olympic-Online Team Pro värskeimal liikmel on 2009. aastast ette näidata ka magistrikraad Tartu Ülikooli majandusteaduskonnast, kus ta kaitses väitekirja teemal "Isikuomaduste mõju investori pikaajalise tulemuslikkuse kujunemisel pokkerimängu näitel".

Olympic-Online Team Pro on uuest aastast kolmeliikmeline, kuhu kuuluvad lisaks Türnerile ka Raigo Aasmaa ja Paavo Korkka.

Olympic-Online on Eestis litsentseeritud maailma suurimasse pokkerivõrgustikku iPoker kuuluv internetipokkerituba, mille Team Pro ja Team Elite meeskondade nimekad mängijad võistlevad nii kohalikel kui rahvusvahelistel kõrgetasemelistel pokkeriturniiridel.