Norras 2007. aastal registreeritud Madeira Fjord on AP/UB aktsionäre koondav ettevõte ning ei ole AP/UB pokkeritoa igapäevategevusega seotud. Madeira Fjordi eesmärgiks oli võimaldada aktsionäridel eemalduda kaughasartmänguärist, saades siiski osa AP/UB kasumist ja luues soodsama struktuuri saadavateks dividendideks.

Väidetavalt asutas Madeira Fjord tütarfirma Portugali maksuvabal saarel eesmärgiga maksta vähem makse. Hiljem selgus, et taoline skeem ei toimi ja aktsionäre koondaval ettevõttel tekkis Norra valitsuse ees maksuvõlg. Kuna AP/UB pokkeritoa tarkvara haldav ettevõte Blanca Games pole alates 2009. aastast dividende maksnud ja kinnituste kohaselt ei kavatse seda ka lähitulevikus teha, oli Madeira Fjord vastavalt Norra seadusandlusele kohustatud esitama pankrotiavalduse.

Samal ajal levis meedias AP/UB tarkvara haldava firma Blanca Games töötajate koondamise teatis, mida seostati firma segase ajaloo ning keerulise struktuuri tõttu otseselt Madeira Fjord pankrotiga. Blanca Gamesi hilisema ametliku teadaande kohaselt koondati ettevõttest mitmed töötajad tulenevalt USA turu sulgemisest, kuid tegutsemine väljaspool USA turgu jätkub tavapäraselt.