129-dollarise aastamaksu eest on võimalik soetada kasutusluba niinimetatud pokkerirobotile, mis mängib iseseisvalt reaalse mängija asemel interneti pokkerikeskkondades. Programmi tootva firma omaniku Brian Jetteri arvates on taoliste programmide kasutamine online-pokkeri loomulik jätk. "Pokkerirobotiga oma mänguprofiili loomine on huvitav väljakutse paljudele," õigustab end 2008. aastast alates ligi 5000 programmi kasutusluba müünud Jetter.

Suurimad pokkeritoad PokerStars ja FullTilt ei luba pokkerirobotite tarkvara oma keskkonnas kasutada. Möödunud aasta juulis avastas PokerStars mängijate abil kümme iseseisvalt pokkerit mängivat arvutiprogrammi ning pani vastavad mängijakontod kinni. Sama aasta oktoobris teatas FullTilt, et on astunud samme pokkerirobotite levimise peatamiseks.

PokerStarsi turvalisuse eest vastutav Michael Josemi sõnul investeerib PokerStars programmide vastasesse võistlusesse suuri summasid. "Kui mängija on identifitseeritud pokkerirobotina, eemaldatakse ta mängust esimesel võimalusel ning kõik tema võidud konfiskeeritakse," lisas ta.

Mitmed väiksemad pokkeritoad pole pokkerirobotite kasutamist keelustanud, kuna taoline teenus on veel lapsekingades. Väidetavalt on ka 90 protsenti pokkerit iseseisvalt mängivatest programmidest kahjumis.