50-eurose sisseostuga No Limit Holdem re-entry turniiril osales 39 mängijat, kes tegid ühtekokku 55 sisseostu. Esikohaduell kahe Kristjani - Mülleri ning Hindreksoni - vahel jäi küll pidamata, sest mehed otsustasid auhinnaraha vennalikult poolitada ning jätta turniirivõidu esimesele.

"Oleme juba nii vanad tuttavad, et ei tekkinudki tahtmist üksteise vastu mängida," kommenteeris tšempion, kelle sõnul kulges tema võidukalt lõppenud turniir küll üle kivide ja kändude, kuid saavutas lõpuks siiski eesmärgi. Mõlemad mehed teenisid 605, kolmandaks tulnud Roman Aleksejuk aga 353 eurot auhinnaraha.

Lisaks loositi kõikide osalejate vahel välja üks 50-eurone turniiripilet järgmisele Pokernews Live etapile. Rahadesse jõudnud kaheksa mängijat teenisid ka edetabelipunkte, mille alusel selguvad need, kes pääsevad mais Tallinnas toimuvale finaalturniirile tasuta.

Hooaja viimase tavaturniiri eel juhib edetabelit Martin Villandberg, kes on võitnud juba kaks osavõistlust ning tulnud ühel korral teiseks. Talle järgnevad Martin Mänd ning Toomas Linnamägi, kes mänginud samuti korduvalt PokerNews Live turniiride finaallauas.

Edukas mäng möödunud reedel viis kümne parima sekka ka Mülleri ning Hindreksoni, kes paiknevad üldränkingus vastavalt kaheksandal ja kümnendal kohal. Casino Grand Prix turundusjuhi Ainar Tandre hinnangul lunastab tasuta finaalturniiri pileti umbes kümmekond mängijat ning vähemalt teoreetilised võimalused on enne viimast tavaturniiri ka nendel, kes pole siiani veel ühelgi pealinnas toimuval PokerNews Live'il osalenud.

PokerNews Live turniirisari jätkub 17. aprillil Pärnus, mil viiakse läbi arvult kolmas PokerNews Live’ist ning Triobet Live’ist koosnev Pärnu Poker Weekend. Tallinnasse naaseb võistlussari nädal aega hiljem, 24. aprillil.