"Mul on samal ajal Londonis muid tegemisi ja kavatsen ühtlasi mängida EPT põhiturniiri. Ma ei ole veel otsustanud, kas osalen ka WSOP Euroopa etapil Prantsusmaal," kirjutas Texas Dolly hüüdnime kandev Ameerika pokkerilegend.

Möödunud aasta EPT Londoni etapp purustas 848 mängijaga Suurbritannia suurima pokkeriturniiri rekordi. Võitja David Vamplew teenis esikoha eest üle miljoni euro, mis on seni suurim Šotimaale läinud pokkeriturniiri võit.

1950-ndatel pokkerimänguga algust teinud Brunsonil ei ole tänavu olnud lihtne aasta. Esmalt eemaldati talt nahavähk ning seejärel loobus ta pärast USA pokkerimaastikku raputanud "musta reedet" omanimelise interneti pokkeritoa DoylesRoomi esindamisest. Brunsoni nõusolekuta jätkas pokkerisait siiski tema nime kasutamist. Tänaseks on DoylesRoom.com domeen USA võimude poolt suletud ning pokkeritoa omanike ja juhtkonna vastu on esitatud süüdistused.

Pokkeri Kuulsuste Halli liige Brunson on üks neljast mängijast, kes on võitnud WSOP põhiturniiri mitmel korral, saavutades esikoha nii 1976. kui 1977. aastal. Kokku on Brunsonil kümme pokkeri MMi tiitlit, jagades selle tulemusega teist kohta Johnny Chaniga ning jäädes ühe tiitli võrra maha Phil Hellmuthist.