Esimesel päeval kurtis Raigo kesise kaardijooksu üle ja teise päeva jõudis ta vaid tänu heale mänguoskusele siiski 24 000 punktiga. Kahjuks polnud ka teisel mängupäeval kaardijumal eriti lahke ja Raigo oli sunnitud tihti olema passiivse mängumehe rollis. Pärast kuuetunnist mängu õnnestus eestlasel võita suur pank ja tõusta 51 000 punkti peale. Edasi järgnes taas ebasoodne kaardijooks ning punktikuhjast jäid alles vaid riismed, mis lõpetaski Raigo jaoks turniiri.

Kuigi põhiturniir lõppes eestlaste ühele edukaimale turniirimängijale pettumusega, siis kokkuvõttes jäi Raigo oma esimese Las Vegase turneega rahule, sest seitsmest mängitud turniirist õnnestus auhinnarahadesse jõuda kolmel korral.

WSOP põhiturniir lõpeb täna, 16. juulil, mil selguvad finaallauda pääsenud viimased üheksa mängijat, kes jätkavad mängu 28.-30. oktoobril, et selgitada tänavune maailmameister. Kokku alustas põhiturniiri 6598 osalejat, rahalistele kohtadele jõuavad 666 parimat mängijat ja turniiri võitja läheb koju üle 8,5 miljoni dollari võrra rikkamana.

Eelmise aasta põhiturniiril osales ligi 7000 mängijat. Võitjaks tuli 22-aastane Pius Heinz Saksamaalt, kes teenis lisaks meistritiitlile 8 715 638 dollarit auhinnaraha. Kokku mängitakse WSOP-s 61 erinevat turniiri ja selgitatakse välja 61 meistrit. Osalustasud varieeruvad 500 - 10 000 dollarini.

Sel aastal toimus WSOP raames esimest korda ka turniir „The Big One“, mille osalustasu on täpselt 1 miljon dollarit. Turniiri võitis Antonio Esfandiari, kes sai lisaks plaatinast käevõrule enam kui 18 miljonit dollarit auhinnaraha.