Kokku võttis ainult naistele avatud 22-eurose osalustasuga tiitlivõistlusest osa 24 mängijat kõikjalt Eestist. Auhinnaraha jagus neljale edukamale - “Punapea AA” teenis võiduga 216, “tryntz” teise koha eest 144, “LEEDY.EST” kolmanda eest 72 ning neljandaks tulnud tartlane “kuriloom” 48 eurot auhinnaraha.

Turniiri otsustavas jagumises hoidis “Punapea AA” käes eri mastidest ässa ja üheksat ning “tryntz” risti mastist kuningat ja kümmet. Floppi tulnud poti kuningas, risti äss ja risti seitse andsid saarlasele mängus püsimiseks veel lootust, ent kaks viimast ühiskaarti talle siiski abi ei toonud ning “Punapea AA” kirjutas hinnalise meistritiitli enda arvele.

Eesti naismängijatel on järgmine võimalus omavahel mõõtu võtta live-pokkeri Eesti meistrivõistlustel uue aasta alguses, mil on samuti võistluskavas eraldi turniir naistele.

PokerStars.ee ja Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni koostöös toimuvatel online-pokkeri meistrivõistlustel on jäänud pidada veel üks võistlust, täna kell 19 PokerStarsis algav 109-eurose osalustasuga põhiturniir.