"Ma pole kunagi varem Eestis käinud, aga tean, et seal on korduvalt toimunud häid pokkeriturniire. Nüüd, mil PokerStars korraldab Tallinnas regiooni suurima pokkerifestivali, olen otsustanud Eestisse tulla ja loomulikult on mu eesmärgiks põhiturniiri võit," ütles valitsev maailmameister Peter Eastgate.

"Usun, et sellest tuleb väga kõrgetasemeline turniir, sest kuuldavasti osalevad oktoobri lõpus Eestis toimuval turniiril ka paljud teised nimekad mängijad," märkis Eastgate.

Oma osalemist on tänaseks kinnitanud ka eksklusiivse profimängijate meeskonna Team PokerStars Pro liikmed Johnny Lodden ja William Thorson ning võistlusele on oodata mitmeid teisi maailma pokkeritippe.

Peter Eastgate on Taani päritolu professionaalne pokkerimängija, kes tuli 2008. aasta pokkeri maailmameistrivõistluste World Series of Poker (WSOP) põhiturniiril 6844 mängija seast esimeseks.

Kõigi aegade noorima pokkeri maailmameistrina teenis ta võidu eest ligi 100 miljonit krooni auhinnaraha.

PokerStars Baltic Festival toimub luksuslikus Swissôteli konverentsikeskuses 28.-31. oktoobril koostöös piirkonna suurima kasiino- ja pokkerioperaatori Olympic Entertainment Groupiga.

Neli päeva kestva põhiturniiri osavõtumaks on 1100 eurot ning auhinnafond ulatub eeldatavasti sadadesse tuhandetesse eurodesse.

Lisaks toimub festivali ajal Tallinnas ka mitmeid kõrvalturniire. Alates käesolevast nädalast käivitati PokerStars veebikeskkonnas PokerStars Baltic Festivali satelliitturniirid, mille kohta leiab lisainfot aadressilt www.pokerstars.com/poker/promotions/festival/