Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Olympic Casino koostöös läbiviidavate meistrivõistluste esimesel, 150-eurose osalustasuga mees-mehe vastu mängitaval turniiril osales 76 mängijat. Esimeses viies ringis said kõik võistlejad teha ühe tasuta lisaostu, poolfinaalides ja finaalis aga kaks. Auhinnaraha jagus kaheksale parimale.

Finaali pääsesid No Limit Holdem 6-max mänguformaadi valitsev Eesti meister Markku Koplimaa ning veebruaris Triobet Live'il tšempioniks tulnud Mati Oolo. Kuigi Oolo asus esikohaduelli juhtima, suutis Koplimaa peagi initsiatiivi haarata ning otsustava matši enda kasuks vormistada.

"Tegelikult kulges terve turniir üle kivide ja kändude, sest jäin pea iga duelli alguses taha," väitis 3318 eurot teeninud Koplimaa, kelle hinnangul olid tema raskeimad vastasseisud veerand- ning poolfinaalis. "Ka finaalivastane ei olnud papist poiss ning kindlasti ootab teda pokkeris suur tulevik. Lõpus muutus ta küll pisut kärsituks ja bluffis järjest kolmel tänaval, mille ma kahe paariga ära callisin," kommenteeris 28-aastane tšempion.

"Minu plaan oli lihtne - kohandada oma mäng vastavalt sellele, kuidas vastane mängib ning valida optimaalseim mänguplaan," selgitas Koplimaa oma strateegiat. "Kavatsen nendel meistrivõistlustel mängida pea kõiki turniire ning soovin veelgi tiitleid võita," lõpetas PokerNewsi turniiripokkeri klubisse kuuluv elukutseline mängija.

Eesti meistrivõistluste individuaalturniiridel debüteerinud 22-aastane Oolo teenis 2128 eurot. Kolmas koht läks jagamisele poolfinaalis kaotanud näitleja Anti Reinthali ning investorist harrastusmängija Heiti Riisbergi vahel, kelle saagiks jäi 1359 eurot. Samuti mahtusid auhinnasaajate hulka juba veerandfinaalis vastase paremust tunnistanud Laur Sibold, Georgi Abuladze, Mihkel Vitsur ning Paul Peljo, keda premeeriti 561 euroga.

Järgmine Eesti pokkerimeister selgub 50-eurose osalustasuga No Limit Holdem rahvaturniiril. Täna kell 22.00 algavale finaalile eelneb kolm eelvooru, mis viiakse läbi 2. ning 3. aprillil. Eelmisel aastal osales hobimängijate seas äärmiselt populaarsel pokkerivõistlusel koguni 668 mängijat ning uut rekordit sihitakse ka käesoleval turniiril.