„Kui turniiril oli kolmandal päeval järel veel 16 mängijat, mõtlesin esimest korda, et see on täiesti võidetav turniir,” kommenteeris värske Eesti meister võidujärgses intervjuus pokkeriportaalile PokerNews. „Mida tund edasi, seda rohkem julgesin ma täna seda ka loota ning murdepunkt saabus pärast kahe otsustava jaotuse võitmist,” tõdes turniiril kõrgetasemelist pokkerit mänginud Käsper. 

300-eurose osalustasuga põhiturniiri võidu eest teenis 2008. aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Käsper auhinnarahana 14 453 eurot. Tegemist oli tema jaoks kolmanda Eesti meistri tiitliga, millest esimese teenis ta aastal 2008. aastal Omaha mängutüübis ning teise läinud neljapäeval tšempionide turniiril

Teise koha ja 9281 eurot saavutas Indrek Allikas ning kolmanda koha ja 5831 eurot Olympic-Online profitiimi mängija Raigo Aasmaa. Kokku jõudis 186 alustanust auhinnalise kohani 15 mängijat.

Turniiripokkeri Eesti meistrivõistlused lõpetas pühapäeval Tallinnas, Playmakers Clubis toimuv tasuta meistrivõistluste finaalturniir, mis viiakse läbi Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Triobeti pokkeritoa koostöös. Finaalturniirile kvalifitseerumine algas juba möödunud nädalal ning sellel pääsevad mängima kvalifikatsiooniturniiride 70 parimat.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutasid viis pokkeriklubi 2010. aasta kevadel ning selle toetajateks on Eestis litsentseeritud pokkeritoad Triobet, PokerStars ja Olympic-Online. Turniiripokkeri Eesti meistrivõistlused korraldati koostöös Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning regiooni juhtiva kasiinooperaatori Olympic Casinoga.