Baltics Championship of Online Poker (BCOOP) toimub hiljuti Eesti kaughasartmängu korraldusloa saanud ja eraldi Eesti mängukeskkonna avanud PokerStarsis. Meistrivõistluste raames peetakse 11 turniiri mängudes Hold'em, Omaha, Omaha Hi/Lo ning 5 Card Draw. Turniiride osalustasud algavad 125 kroonist ning need kulmineeruvad 14. novembril toimuva 2400-kroonise põhiturniiriga, mille garanteeritud auhinnafond on üle 110 000 krooni.

PokerStarsi Baltimaade turundusjuhi Tomas Larssoni sõnul osutusid hiljuti lõppenud netipokkeri maailmameistrivõistlused Eesti mängijate jaoks vägagi edukaks. "81 rahakohta WCOOPil annab lootust eestlaste südikale esinemisele ka Baltimaade-siseses heitluses," oli Larsson veendunud.

PokerStarsis jookseb iga päev mitmeid garanteeritud auhindadega satelliitturniire, mille kaudu saab meistrivõistluse turniiridele kvalifitseeruda veelgi odavamalt või sootuks tasuta. Satelliidid leiab PokerStars.ee mängukeskkonnast, valikust Turniir ja Piirkondlik.

Enam kui 40 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait PokerStars toob regulaarselt mängijateni maailma suuremaid online- ja live-pokkeriturniire, nagu netipokkeri MMi ja netipokkeri kevadised meistrivõistlused (SCOOP). Baltikumi meistrivõistlused (BCOOP) on osa tänavu esimest korda PokerStarsis toimuvatest piirkondlikest meistrivõistlustest.

PokerStars.com tegutseb kõikjal maailmas Mani saare litsentsiga. PokerStarsile on eraldi kaughasartmängu korraldusload väljastatud Itaalias, Prantsusmaal ja Eestis. PokerStars.fr tegutseb Prantsusmaal Prantsusmaa valitsuse litsentsi alusel, PokerStars.it tegutseb Itaalias Itaaalia valitsuse litsentsi alusel ning Eestis tegutseb PokerStars.ee Eesti valitsuse litsentsi alusel.