Pärnu suurimas kasiinos toimunud Pokernews Live’ist võttis osa 51 mängijat, mis tegi toimunud võistlusest ühe suurima pokkeriturniiri Pärnus viimase aasta jooksul. Lisaks kohalikele mänguhuvilistele võistles esikoha nimel ka märkimisväärne arv Saaremaa ning Haapsalu pokkerisõpru.

Turniiri osalustasu oli 50 eurot ning mängiti No Limit Texas Holdem mänguformaadis 10 000 stardipunkti ja 20-minutiliste tasemetega. Kaheksa tundi kestnud võistlus lõppes kohaliku mängumehe Arlek Mitti võiduga, kes teenis 727 eurot auhinnaraha. Teise koha saavutas saarlane Margus Kastein ning kolmanda Oskar Valing Tallinnast, kes teenisid vastavalt 475 ning 351 eurot. Auhinnaraha jagus kaheksale parimale.

„Edukalt möödunud Pärnu kasiino avaturniir näitas, et Lääne-Eesti pokkerisõprade seas valitseb elav huvi turniiripokkeri vastu ning uus mängukoht võeti kiirelt omaks,“ kommenteeris Casino Grand Prix turundusjuht Ainar Tandre. „Lisaks PokerNews Live’ile korraldame edaspidi Pärnus ka teisi põnevaid võistlusi, satelliitturniire ning rahamänge,“ lisas Tandre.

Järgmine Pokernews Live toimub samaaegselt nii Tallinnas kui ka Pärnus 10. oktoobril. Lisaks osalustasudest moodustuvale auhinnarahale teenivad mõlema turniiri parimad ka edetabelipunkte. Hooaja parimad mängijad pääsevad mais Tallinnas ning Pärnus toimuvatele PokerNewsi Live finaalturniiridele tasuta.