Tasavägine heitlus esikohale algas Tamme 2:1 juhtimisel, kuid eelmisel aastal samal turniiril võidutsenud Riipus suutis peagi seisu võrdsustada. Enne otsustavat jaotust oli Tamm taas ette rebinud, omades 73 965 punkti Riipuse 56 035 vastu.

Tamm alustas viimast jaotust 3600-punktilise tõstega, millele Riipus vastas ligi kolmekordse ületõstega. Pärast lauas avatud ruutu viite, kuute ja üheksat panustas Riipus esimesena 9800, misjärel Tamm läks all-in. Pika mõttepausi järel otsustas Riipus viimaks poti ning risti mastist seitsmetega callida, saades jaotuse võitmiseks Tamme poti emanda ja ruutu ässa vastu võrdse tõenäosuse. Paraku oli neljas lauas avatud kaart ruutu emand, mis ei jätnud Riipusele enam mingeid võiduvõimalusi.

„Kuigi ma ei saanud end alguses eriti vedama ning olin päris viimaste hulgas, suutsin näidata head mängu ning õigetel hetkedel oli ka natuke õnne,“ kommenteeris turniiri head struktuuri kiitnud Tamm. „Enamus osalejatest olid mulle tuttavad tegijad, kuid kergelt ei tulnud midagi. Finaalivastane oli päris tugev,“ lisas värske naistemeister.

Eelmisel aastal Eesti meistrivõistluste põhiturniiril kõrge 12. koha saavutanud Heike Tamm on kogenud turniirimängija, kes võitnud kolmel aastal Eesti Naiste Pokkeriliiga internetivooru. Ka Piret Riipus on nimekas tegija, kelle kontol on lisaks eelmisel aastal saavutatud tiitlivõidule kõrge teine koht 2012. aasta live-pokkeri Eesti meistrivõistluste naisteturniiril.

27-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiril osales 26 õrnemast soost mängijat eesotsas Eesti läbi aegade edukaimate naismängijate Kairit Leiboldi ja Katri Käsperiga. Auhinnaraha jagus kolmele parimale: meistritiitli võitnud Tamm teenis 325, teiseks tulnud Riipus 195 eurot ning kolmanda koha saavutanud „MASA616“ 130 eurot.

OPEM jätkub täna PokerStarsis toimuva 55-eurose osalustasuga No Limit Holdem ühelauaturniiriga. Esmakordselt Eesti meistrivõistluste raames peetav SNG-turniir mängitakse 10-max Double Shootout formaadis.

10. novembrini vältavad meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade PokerStarsi, Triobeti ja Pafi koostöös.