Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimehe Armin Karu sõnul hõlmab iPokeri võrgustik mängijaid enam kui 120 pokkeritoast ning läbi Olympic-Online.com'i on nüüd ka Eesti pokkerisõpradel esimest korda võimalik maailma juhtiva võrgustiku poolt pakutavaid mänguvõimalusi nautida.

"Tänu iPokerile mängib Olympic-Online.com pokkeritoas tipphetkedel üle 30 000 inimese kõikjalt maailmast ning lisaks üldistele iPokeri mängudele tahame Eesti mängijatele pakkuda ka rohkelt spetsiaalseid võistlusi ja boonuseid," lisas Karu.

Olympic-Online.com'is saab tänu iPokerile kvalifitseeruda paljudele rahvusvahelistele live-turniiridele. Hetkel saab mängida satelliite näiteks Irish Openile, ECPT Barcelona turniirile, Grosvenor UK Poker Tourile ning Les A London Openile. "Kahtlemata pakume erinevaid atraktiivseid turniire ka justnimelt Olympic-Online.com mängijatele," kinnitas Olympic-Online'i pokkerimänedžer Jan Kuik, kelle sõnul saab ühtlasi  peagi osaleda Olympic Casino live-pokkeriturniiride satelliitidel ja osta otse veebikontolt live-turniiride pileteid.

Regulaarsetest ülevõrgulistest suurturniiridest võib välja tuua iganädalased 50-250 000 dollari ja igakuised 1 000 000 dollari suuruse garanteeritud auhinnafondiga turniirid.

Olympic-Online pokkerituba pakub väga laia mängulimiitide valikut - mängida saab tasuta või panuste peale alates ühest dollarisendist. Pokkerilaudades on mäng tehtud äärmiselt lihtsaks - võimalik on näha oma käe tugevust ja väga põhjalikku statistikat oma mängu kohta, kuulda audio-kommentaare diileri ja mängijate tegevuse kohta ning teha vastaste kohta märkmeid.

iPoker toetab erinevaid suuremaid pokkeri abitarkvarasid nagu näiteks Hold'em Manageri ja Poker Trackerit. Mängijakontode vahel saab teha rahaülekandeid, kuid pärast ülekannet ei lubata tehingus osalenud mängijaid ühte rahamängulauda ega ühelauaturniirile (sit'n'go).

Nii Olympic-Online.com'i põhjalik koduleht kui pokkerikeskkond on nähtav eesti, vene ja inglise keeles, millele lähiajal lisanduvad ka soome ja rootsi keel. Samades keeltes saab kas online-chat'i või e-posti vahendusel pöörduda ka klienditoe poole iga päev ajavahemikul 8-23.

Uutele mängijatele kehtib atraktiivne 200%-line esimese sissemakse boonus ja seda kuni 600 dollarit. Boonuse saab kätte vastavalt teenitud FPP punktidele - iga 500 punkti eest vabastatakse 5 dollarit boonust.