Lokaalis Sumin peetav 55-eurose osalustasuga kahepäevane turniir algab laupäeval 19. novembril kell 14.00 ning jätkub pühapäeval kuni võitja selgumiseni. Lõuna-Eesti Pokkerikarika eeldatav auhinnafond on 5400 eurot ning maksimaalselt saab turniiril osaleda 108 pokkerimängijat, kes kõik on kutsutud ka laupäeva õhtul ööklubis Ahi toimuvale ametlikule afterpartyle.
 
Osalejad alustavad turniiri 15 000 stardipunktiga ning mäng toimub üheksakohalistes laudades 30-minutiliste mängutasemetega. Lõuna-Eesti Pokkerikarikale on võimalik registreeruda ning kvalifitseeruda läbi Triobeti enne 16. novembrit. 
 
"Lõuna-Eestis on väga palju hobimängijaid ning ainuüksi Suminas toimuvatel turniiridel on üle saja regulaarse osaleja," väitis Playmakers Club eestvedaja Tarmo „Waim“ Pikk, kes tõstis esile turniiripokkeri suurt populaarsust Tartus, Viljandis ja Võrus. „Siiani oleme korraldanud ainult freerolle, kuid tänu Triobeti pokkeritoa toetusele saame lõpuks viia läbi ka korralike rahaliste auhindadega pokkeriturniiri."