Finaalis õnnestus Eileril duubeldada ja võtta liidripositsioon, millest ta enam lahti ei lasknud. Turniiri viimaseks käeks kujunes jagumine, kus ta tabas floppi maksimaalse masti Hruby kahtede taskupaari vastu.

Eileri sõnul oli see tema esimene EPT, kuid ta kavatseb kindlasti edaspidigi mängida. "See on minu jaoks tõeliselt õnnelik hetk. Ilmselgelt on ka võidusumma suurepärane, kuid tiitel ise on minu jaoks juba väga palju väärt - EPT karikas on pokkerimängija unistus," lisas turniirivõitja.

Eiler mängib peamiselt internetis ja võitis märtsis PokerStarsi iganädalase suurturniiri Sunday Million, teenides ligi 3 miljonit krooni. Viini EPT pääsme võitis ta PokerStarsist vaid kümmekond päeva tagasi ja ta on esimene sakslasest EPT võitja peale PokerStarsi profitiimi liikme Sandra Naujoksi EPT Dortmundi etapivõitu turnee viiendal hooajal.

Eestlastest osales Viini EPT 83 000-kroonise osalustasuga põhiturniiril möödunud aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks tunnistatud Janar Kiivramees, kes jõudis 587 mängija hulgast auhinnalisele 51. kohale, teenides auhinnarahana ligi 150 000 krooni.