Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Olybeti, Pafi, Unibeti ja Triobeti koostöös läbiviidavad tiitlivõistlused jätkusid eile õhtul kahe Olybetis toimunud turniiriga.

Neist esimese, 33-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha 8-maxi võitnud Uibooss teenis 663 eurot auhinnaraha. Talle järgnesid „Jaans20“ (428 eurot) ning Runnar „Holy_Spirit“ Lindepuu (306 eurot), kes oli kolmas ka päev varem toimunud No Limit Holdem 6-max Highroller turniiril. Auhinnarahaga premeeriti seitset parimat.

Üle kolme aasta selgitati meister ka Limit Holdem mänguformaadis. 52 mängija konkurentsis tituleeriti võitjaks Kaidar „kaitz21“ Viikman, kes teenis 577 eurot. Neli aastat tagasi Guinessi rekordi püstitanud 200 tuhande osalejaga netiturniiril teiseks tulnud Viikmanile järgnesid Valgast pärit pokkeriproff Ott „pokkeriisa“ Jaakson ning „melka99“, kes lahkusid vastavalt 390 ja 234 euro võrra rikkamana.

33-eurose sisseostuga Limit Holdemi finaallauda ülekaaluka liidrina alustanud ning täna oma 40. sünnipäeva tähistava pokkeriässa Imre Leiboldi mäng turniiri lõppfaasis paraku enam ei sujunud ning favoriit pidi leppima neljanda kohaga. Auhinnaraha jagus kuuele parimale.

Meistrivõistluste üldarvestuses juhivad endiselt Oskar Ojaveer, Ants Olev ning Kaido Koorits. Kolm päeva enne meistrivõistluste lõppu on aga konkurents esikohale muutunud märksa teravamaks, sest esikolmikul on tihedalt kannul Kaidar Viikman ning Imre Leibold.

Tiitlivõistlused jätkuvad täna õhtul kell 19.00 OlyBetis algava 55-eurose osalustasuga No Limit Holdem 6-max turniiriga. Võistlus viiakse läbi 10 000 stardipunkti ning 15-minutiliste mängutasemetega, esimese 120 minuti jooksul on võimalik ka hiline registreerumine.