Tugevatasemeline 110-eurose osalustasuga pokkeriturniir päädis 20 minutit kestnud esikohaduelliga Parmasto ning kaks nädalat tagasi Paf Live Marine Cup’il teise koha saavutanud Rasmus „Mokuba“ Aavisto vahel. Otsustavas jaotuses panid mõlemad mehed oma allesjäänud punktid mängu enne floppi ning Parmasto näitas ässa ja kuningat Aavisto ässa ja emanda vastu. Lauas avati äss, kuus, kuningas, kaheksa ja kümme, mis andis hiiglasliku panga Parmastole.

Kuna Aavisto stäkk oli jaotuse eel napilt suurem, jäi tal pisut punkte järgi. Edukaks mängu tagasitulekuks nendest siiski ei piisanud, sest Parmasto vormistas lõpliku võidu juba järgmise käega.

„Kui ennast turniirile registreerisin, oli minu eesmärgiks mängida väga head pokkerit ning võistelda võidu nimel,“ kinnitas elukutselisest pokkerimängijast tšempion, kes on spetsialiseerunud peamiselt No Limit Holdem rahalaudadele. „Mul on väga hea meel, et kõik selleks aastaks seatud eesmärgid – mängida rohkem, paremini ning pühendada iseäranis palju aega õppimisele - on täide läinud ning ka Eesti meistritiitel valmistab mulle suurt rõõmu.“

Turniirivõiduga kaasnes 3510 eurot auhinnaraha. Teiseks tulnud Aavisto teenis 2291, kolmanda koha saavutanud „laiskloom“ 1547 ning neljandaks jäänud Kairit „kassike“ Leibold 952 eurot. Triobet premeeris nelja paremat 500-eurose turniiripiletiga veebruaris toimuvale Superweekend turniirile ning võitjat 300-eurose turniiripiletiga 2013. aasta Eesti meistrivõistluste põhiturniirile.

Meistrivõistluste edukaimaks mängijaks krooniti ülimalt tasavägise võistluse tulemusena Indrek Raudkar. Lisaks temale lõpetasid võrdse punktiskooriga ka Marko Kolk ja Erik Põlluveer, mistõttu sai määravaks tulemus põhiturniiril. Kuigi Raudkar lõpetas selle alles 96. kohaga, läks põhikonkurentidel veelgi kehvemini ning võimalust ei tekkinud ka lähimatel ohustajatel.

„Ma mängisin kõik turniirid suuresti kaasa just tänu ETPFi poolt lisatud mahlastele lisaauhindadele,“ arvas 1300-eurose Eesti meistrivõistluste turniiripaketi võitnud mees. „Enamus turniiridest tulid hästi välja; ka need, mis pole õigupoolest minu lemmikmängud. Eriti jäin rahule Limit Holdemiga, mida pole kunagi varem veel nii hästi mänginud.“

Kümnest turniirist koosnenud arvult viiendad netipokkeri Eesti meistrivõistlused viidi läbi Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Pafi, PokerStarsi ja Triobeti koostöös.