PokerStarsi poolt eile ülemaailmselt levitatud teate kohaselt eitab ettevõte kategooriliselt Ameerika Ühendriikide ametiasutuste poolt esitatud süüdistusi ning teeb kõik endast sõltuva, et ettevõtet ja konkreetseid süüdistatavaid isikuid kaitsta. Samal ajal on PokerStars ja FullTilt Poker peatanud teenuste pakkumise USAs.

PokerStars ja FulltTilt Poker jõudsid USA justiitsministeeriumiga kokkuleppele, mille kohaselt saavad pokkeritoad Ameerikast väljaspool kasutada taas oma .com domeeninimesid, mis on viimase nädala jooksul USA ametiasutuste poolt blokeeritud olnud.

Samuti teatas PokerStars, et lähtuvalt kokkuleppest ministeeriumiga alustatakse endistele USA klientidele esimesel võimalusel väljamaksete teostamist vastavalt nende kontoseisule. PokerStarsi ametliku kinnituse kohaselt on USA mängijate pokkerikontodel olevad vahendid täielikult kaitstud ning nende väljamaksmine on pokkeritoa esmane prioriteet.

Pokkerisaidid kinnitavad, et teiste riikide mängijate jaoks ei ole sündmused midagi muutnud ning kõik teenused toimivad nii nagu varem.