22-eurose osalustasuga vaid naistele mõeldud No Limit Holdem turniiri lõppfaasis ei andnud Riipus oma vastastele erilisi võiduvõimalusi ning vormistas meistritiitli vaid kolm tundi kestnud mängu tulemusena. Eriti magusaks muutis võidu asjaolu, et selle aasta märtsis toimunud live-pokkeri Eesti meistrivõistluste naisteturniiril kaotas neiu tasavägise esikohaduelli Ave Lepikule ning oli tookord sunnitud leppima teise kohaga.

„Turniiri kiire struktuuri tõttu oli väga oluline oma stäkk kiirelt üles saada, et push-fold mängufaas edukalt üle elada, “ sõnas Riipus pärast turniiri lõppu. „Võit netipokkeri meistrivõistlustel oli kena jätk kevadisele edukale live-turniirile.“

30 mängijaga turniiri võit täiendas Riipuse kukrut 300 euro võrra. Teise koha saavutas Mirjam „MiuMiu77“ Jalak ning kolmanda „lohusalu“, kes teenisid vastavalt 180 ning 120 eurot.

Samaaegselt naisteturniiriga selgitati ka Eesti meister Pot Limit Omaha Hi-Lo mänguformaadis. 33-eurose osalustasuga turniiril pani 66 mängija konkurentsis oma paremuse maksma Georgi Voomets, kes domineeris võistlust algusest lõpuni ning alistas finaalis mitmekordse Eesti live-pokkerimeistri Henri „lotov6itja“ Käsperi. Voomets teenis 693, Käsper 436 ja kolmandaks tulnud “Calpro25“ 297 eurot.

„Ma duubeldasin kohe turniiri esimese käega ning olin kuni lõpuni liider,“ tundis Voomets uhkust. „Kõik läks plaanikohaselt - kaart jooksis ilusti ning oponendid olid üsna passiivsed. See andis hea võimaluse oma mäng teistele peale suruda ning peatada ei suutnud mind keegi.“

Meistrivõistluste üldarvestuses tõusis kolmandale kohale Marko Kolk, kes tõrjus Marek Reinaasi esikolmikust välja. Liidritena jätkavad endiselt Laur Sibold ning Indrek Raudkar, kuid edumaa lähemate jälitajate ees pole suur. OPEMi edukaimaid ETPFi kuuluvate klubide liikmeid premeerivad korraldajad 1900 euro väärtuses lisaauhindadega, kellest võitja teenib 1300 eurot maksva paketi live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele.

Netipokkeri Eesti meistrivõistlused jätkuvad täna õhtul kell 19:00 Paf Spade pokkeritoas toimuva 55-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha 6-max turniiriga. 11. novembrini vältavad meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Pafi, PokerStarsi ja Triobeti koostöös.