55-eurose osalustasuga viiest erinevast mängust (Texas Holdem, Omaha Hi-Lo, Razz, 7-Card Stud ja 7-Card Stud Hi-Lo) koosnenud Limit H.O.R.S.E. pokkeriturniir kulmineerus põneva esikohaduelliga „viki36“ ning Erik „erka149“ Põlluveeri vahel, mis algas viimase 13:8 eduseisul. Mitmetest headest võimalustest vaatamata ei õnnestunud Põlluveeril oma eduseisu kuidagi võiduks vormistada ning viimaks läks tiitel hoopis „viki36-le“.

„viki36“ 15:6 eduseisul alanud viimane jaotus mängiti välja Pot Limit Omaha Hi-Lo mänguformaadis. Lauas avati kümme, emand, kuus, viis ja kaks ning „viki36“ kaks kolme, kuus ja äss olid piisavad, et võita üheaegselt nii kõrgema kui ka madalama käega.

„Ma piinlesin pikalt väikese stäkiga, üritades mängida vaid häid stardikäsi,“ tunnistas segamängudele – H.O.R.S.E., 8-game ja Triple Stud – spetsialiseerunud viieaastase mängukogemusega tšempion. „Kuigi finaallauas sujus kõik kenasti, hakkas heads-up’is mängudistsipliin kaduma. Olin väga väsinud.“

Karjääri esimene Eesti meistritiitel tõi sisse 777 eurot auhinnaraha. Teiseks tulnud Erik Põlluveer teenis 525 ning kolmanda koha saavutanud Marko Kolk 315 eurot. Põlluveeri ja Kolgi edukas mäng muutis ülipõnevaks pingerea meistrivõistluste üldarvestuses, sest finaalturniiri eel on neil kahel ning Indrek Raudkaril võrdselt 43 punkti. Meistrivõistluste edukaimaid ETPF-i kuuluvate klubide liikmeid premeerivad korraldajad 1900 euro väärtuses lisaauhindadega, kellest võitja teenib 1300 eurot maksva paketi live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele.

OPEM kulmineerub täna õhtul kell 19:00 Triobetis toimuva 110-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniiriga, kuhu oodatakse üle saja Eesti parima pokkerimängija. Arvult viiendad netipokkeri Eesti meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade PokerStarsi, Triobeti ja Pafi koostöös.