58 miljoni kroonise auhinnafondiga turniiril lähevad eestlastest teise päeva Henri Käsper 50 000 ja Rikard Relander 48700 punktiga.

Võistluspäeva viimase tunni jooksul kasvatas korralikult oma žetoonikuhja Imre Leibold. Viimase suurema käega sai ta nupud sisse emandate paariga oponendi ässa ja emanda vastu ning lauale tulnud kaardid võõramaalast ei aidanud. Leibold võtab homsesse päeva kaasa 68 500 punkti.

Tunnet Taimla langes aga 22 500 peale pärast valusat kaotust, kui esimesest positsioonist mängija ja Taimla väiksest pimepanusest maksid ning suur pimepanus passis. Floppi tulid kolm potit - kuningas, kaheksa ja viis - ning pärast pimepanuste passimist, lükkas esimesena panka sisenenud mängija kõik oma 20 000 žetooni mängu poti ässa ja ruutu seitsmega.

Tunnet maksis kõhklusteta vastase mastiostuga tehtud panuse viitest ja kaheksatest moodustunud kahe paariga kinni. Riverisse aga langes saatuslik neljas poti ning vastane võttis mastiga ligi 60 000 punkti suuruse panga.

Homme jätkub EPT Barcelona põhiturniir Eesti aja järgi kell 13. Taaskord on kohal Delfi, kes teeb ülevaate ka homsetest põnevamatest sündmustest.

Ajakirjaniku reisi Barcelonasse aitas rahastada PokerStars.