"Kavatsen enne floppi teha positsioonis miinimumtõste 95 protsendil kordadest, visates maha vaid kõige halvemad käed," kirjeldab Kandadast pärit Negreanu oma ajaveebis. "Flopis mängin agressiivselt, panustades pooltel kordadel Isildur1 passimise peale," lisas ta.

Blogikirjelduse põhjal võib väita, et Negreanu jääb oma "small ball" mängustiili juurde, tehes palju aga väikeseid tõsteid. "Olen üsna kindel, et Isildur1 jaoks on see mängustiil ebamugav," märkis Negreanu, kelle sõnul pole ta väga mures, et oma postitusega liiga palju infot reedab, kuna see tuleb 100 jaotuse jooksul nii või naa välja.

Negreanu rahalaudade õpingud on läinud talle kalliks maksma. Seni peamiselt ainult turniiripokkerit mänginud kanadalane on intensiivselt harjutanud keskmistel limiitidel rahalaudade mängu peamiselt SuperStar Showdown matšiks. Mõni päev tagasi proovis Negreanu pokkeri rahamängu tasemel $50/100 ning kaotas ligi 500 000 dollarit.

2009. aastal alustas Negreanu väljakutset oma pokkerieelarve kasvatamiseks No Limit Hold'emis. Kandalane alustades väikseimal võimalikul tasemel ning on ligi 8000 jaotusega jõudnud tänaseks tasemele $0.25/0.50.