Eelkõige eestlastest pokkerimängijatele suunatud üritusest võtsid osa ka mõned soomlased ja rootslased. Kahepäevase põhiturniiri võidukarikas rändas Soome – 83 osalejaga turniiri esikoha saavutas Cem Kiukas.

Parimaks eestlaseks osutus seevastu Draamateatri endine näitleja Anti Reinthal, kel õnnestus tuua omajagu draamat ka pokkerisaali. Pealtvaatajates tekitas tõelist elevust ja kaasaelamisindu esikohaduelli ootamatu lõpplahendus. Neljade taskupaariga mänginud Reinthal tabas flopis kolmikut, ent riveris avatud soldat andis hoopis soldatite taskupaariga mänginud Kiukasele kõrgema kombinatsiooni.

„Tragöödiat oli rohkem kui Othellos,“ kommenteeris 2585 eurot teeninud Reinthal, kes võitis tasuta turniiripaketi Club Paf avapeol toimunud lõbusas auhinnamängus. Tšempioniks tulnud soomlane võitis 4040 eurot, kokku oli põhiturniiri auhinnafondis üle 13 000 euro. Auhinnaraha jagus kümnele parimale.

„Võrreldes eelmise aasta põhiturniiriga oli osalustasu tänavu väiksem, kuid suurem osalejate hulk ning peaaegu 20 mängijat, kes välja kukkumise järel end turniirile uuesti sisse ostsid, kasvatasid võidufondi päris eeskujulikuks,“ väitis korraldustiimi liige Laur Sibold.

Mitmed mängijad, kes põhiturniiril teise päeva ei jõudnud, panid end proovile laupäeva õhtul alanud kõrvalturniiril. Ligi 5000-eurose auhinnafondiga turniiril osales 50 mängijat ning võitjaks tuli 2011. aastal Eesti parimaks naismängijaks valitud Kelly Limonova. Kõigi huviliste rõõmuks korraldati nii reedel kui laupäeval 20-eurose sisseostuga ühelauaturniire, soovi korral sai mängida ka rahalaudades. Lõbusale afterpartyle lükkas hoo sisse Pafi šampuselaud.

Pafi juht Allar Levandi jäi üritusega igati rahule. „Igakuisel Paf Live pokkeriturniiril on välja kujunenud üsna kindel osalejaskond, kellele tahame aeg-ajalt uusi elamusi pakkuda. Lähtudes mereturniiri kasvavast populaarsusest ja positiivsest tagasisidest julgen arvata, et oleme õigel kursil,“ sõnas Levandi.