100 kohta 70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniirile müüdi taas välja tükk aega enne võistluse algust ning ligi 50 mänguhuvilist pidi registreeruma ootenimekirjas, mis võimaldas pääseda turniirile esimese kuue mängutaseme jooksul välja langenud mängijate asemel.

Piisavalt kannatlikkust jätkus neist kolmekümnel ning viimasena mängu pääsenud Vadim Guki premeeris Triobet 350 eurot maksva piletiga mai lõpus toimuvale pokkeriturniirile Tallinn All-in. Selle turniiripileti teenisid ka kaheksandana lõpetanud parim naismängija Piret Sokmann ning esimesena kaks vastast ühes jaotuses elimineerinud Oliver Luhaoja.

Finaallauani jõuti kella neljaks varahommikul ning võitja selgitamine nõudis kaks tundi puhast mänguaega. Esikoha saavutanud Rait Saluri tunnistas, et on küll rampväsinud, kuid õnnelik ja asjade käiguga äärmiselt rahul. Hoolimata varasematest headest saavutustest Tartus toimunud turniiridel, oli Triobet Live võit mehele seni suurimaks kordaminekuks pealinnas.

„Ma pean turniiri võtmekäeks finaallaua alguses Henri Käsperi vastu sooritatud bluffi erinevast mastist kahe ja viiega,“ tõdes Saluri. „Tol hetkel oli küll selline tunne, et ma kas lähen kohe koju või võidan turniiri. Lauas oli avatud soldat, kaks kümmet, kaheksa ja kolm, kuid õnneks jäi Henri minu all-in panust uskuma ning loobus oma kaartidest.“

Esikohaga kaasnes 2253 eurot auhinnaraha. Teise koha saavutanud MTÜ Pärnu Turniiripokkeri Klubi juht Andrus Siim teenis 1480 ning kolmandaks tulnud soomlane Veli-Pekka Savela 1050 eurot.

Nimekatest finalistidest saavutas kolmekordne Eesti pokkerimeister ning täna oma 40. sünnipäeva tähistav Henri Käsper kuuenda ning kogenud Aleksandr Klepatš ja Indrek Varjun vastavalt üheksanda ning kümnenda koha. Turniiri kümme parimat teenisid 100-eurose preemia Triobeti pokkeritoalt ning Varjun rahalise lisaboonuse Triobeti pokkerimänedžeri Andres Burgeti elimineerimise eest.