Külalistest parima etteaste tegi Marko Kiigajaan, kes tunnistas enne turniiri algust, et finaallauda jõudmine oleks tema jaoks suur kordaminek. Kuigi väljalangemine 13. mängutasemel mehele loodetud finaalikohta ei toonud, täitis Kiigajaan vähemalt oma miinimumeesmärgi ning edestas enamikku vastastest.

„Me mängime pokkerit küll vahel koos sõpradega koduses miljöös, kuid turniiridel pole ma juba umbes kaks aastat mängimas käinud," tunnistas mitmekülgne spordimees, kes mängis enda sõnul üsna ettevaatlikult. „Olen tavaliselt agressiivsem, kuid lauas, kus mängijad pidevalt vahetuvad ning neid on keeruline tundma õppida, eelistasin siiski mängida vaid häid kaarte," lisas Kiigajaan.

Teistest tantsijatest langes Kaisa Oja konkurentsist üheteistkümnendal, Marko Mehine kuuendal, Regina Teino viiendal ning Monika Tuvi neljandal mängutasemel. „Mul oli peaaegu rida,“ naeris elus esimest korda pokkeriturniiril osalenud Tuvi, kelle elimineeris Eesti läbi aegade edukaim turniirimängija Imre Leibold.

50-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiri tšempioniks tuli Alari Aasmaa, kes võitis 878 eurot. Talle järgnesid Imre Leibold ning Annika Hint, kes teenisid vastavalt 585 ning 351 eurot auhinnaraha. Menukast pokkeriturniirist võttis osa 65 pokkerimängijat, millega püstitati ka turniirisarja osalejate arvu rekord.

Selle hooaja viimane PokerNews Live toimub Casino Grand Prix Sõpruse kino mängusaalis reedel, 17. mail. Tavapäraselt esindab PokerNewsi ka sel korral viieliikmeline kuulsuste tiim, kelle väljalööjaid ootavad 50-eurosed boonused. Üritusele saab eelregistreeruda kohapeal, kasiino kodulehel, telefoni või e-kirja teel.