Mõni minut varem oli ta heads-up mängus saatnud kõik oma diviisid lahingusse teise nooruki, Ty Reimani vastu. Taskus 10-10, Reimanil 8-8, flopist maandusid 10-6-2. Reimani poolehoidjad ei jätnud jonni ja karjusid pokkerijumalalt hullunult abi. See abi oleks saanud nüüd tulla taktikaliste reservide kaudu, mees vajas vaid kahte kaheksat, ei muud. Pöördelt üks leitigi - 8. Saal süttis nagu pikalt kuivanud jõulupuu ja läks täiesti segi. „One time, one time, one time", hõikasid Reimani poolehoidjad. Imet aga ei juhtunud, jõest püüti J ja vaid 19-aastasest poisist oli saanud pokkerimaailma uus superstaar.

Imeline on tema turniir olnud algusest peale, tüüp kvalifitseerus põhiturniirile 1000 dollarilise satelliidi kaudu ning oli välja kukkumas kohe selle alguses. Siis leidis aga ilmselt oma õnne ja edasine oli viis päeva närve ja füüsilist. Raja lõpus klaaskarikas, kuhu ta nimi 7'ndana kirja läks ning 2,3 miljonit dollarit maksuvaba tulu!

Finaallaud ise koosnes 7 ameeriklasest, eurooplasi esindas norrakas Aage Ravn, kes lahkus lauast kuuendana, lohutuseks 450000 dollarit. Ryan D'Angelo, ameerika äss, kes viimast päeva liidrina alustas, lahkus 5'ndana ning minu lemmik, Barry Shulman, pidi end lööduks tunnistama kolmandana, auhinnarahaks 1,3 miljonit dollarit. Sain vanameistriga peale tolmu langemist paar sõna vahetada ning ta (väga mõnus ja muhe mees muuseas) arvas, et viimasel aastal mängib ta vaat et oma elu parimat pokkerit, mille tõestuseks lisaks eilsele auhinnakohale ka paar kuud varem võidetud World Series of Poker Europe. Well done!

Mängisime ise Martiniga eile ka väikest kõrvalturniiri, No Limit Texase skalbikütti. 230 alustanud mehe hulgast jõudsime mõlemad 50 hulka, kahjuks aga mitte ka kaugemale. Kusjuures meie Nemesiseks oli üks ja sama mees, keegi purjelauduri välimusega tüüp Havailt. Mees callis kõike ja kõigega, eile võitis ka. Segane kuju seletas oma õnne sellega, et pani hommikul kaela „Jesus's piece'i", mille all ta pidas silmas kaelaristi (väike tipp tulevikuks).