Hämmastaval kombel alustas kogu hilisem esikolmik mängu ühes lauas.

Finaallaua koosseis selgus kella poole viieks hommikul ning võitja selgitamine nõudis veel poolteist tundi mänguaega. Viimaks otsustasid viimased neli allesjäänud väsinud mängijat sõlmida kokkuleppe, jagades auhinnaraha vastavalt punktide arvule ning selgitada võitja avatud kaartidega. Turniirivõidu sai Reijo Laur (1600 eurot) ning teiseks tuli Raigo Kuningas (1800 eurot). Kolmanda koha saavutanud Mario Mikivere ja neljandaks tulnud Marko Alt teenisid kumbki 1257 eurot.

„Minu jaoks saabus tänase mängu murdepunkt juba üsna turniiri alguses, mil mängisin oma taskukümnetega üle vastase ühest mastist ässa ja üheksa ning tõusin omas lauas liidriks,“ rõõmustas Laur. „Meie esimene laud oli väga kõrgetasemeline, sest Raigo Kuningaga madistasime algusest peale ning seal istus ju ka kolmanda koha saavutanud Mario Mikivere.“

Reijo Laur oli parim ka 220-eurose osalustasuga tugevatasemelisel PT-Europe pokkeriturniiril Tallinnas ning on sellel aastal üks edukamaid Eesti pokkerimängijaid kohalikel turniiridel.